Workshop punch needle 31/08/20

Punch needling is helemaal ín tegenwoordig én plezant om te doen. Punch needle is een naald met een handvat waar een draad doorloopt. Door de naald door de stof te duwen ontstaan er aan de andere zijde lussen. Zo borduur je eigenlijk tapijtjes of patches. Ideaal om nadien op een borduurring aan de muur te bevestigen of om in een handtas, portemonnee, kussen of op een kledingstuk te verwerken (als patch).

Voor deze workshop is geen ervaring nodig. Geschikt voor volwassenen en jongeren vanaf 10 jaar (onder begeleiding van een ouder/volwassene). Leuk om te doen als (groot)moeder-dochter duo!Wij voorzien voorbeelden van vormen en letters maar als je zelf een idee hebt, dan mag je dat ook gerust meebrengen.

Je kan kiezen of je met een ring van 15 of 20 cm werkt, met wol of met garen. Hou er rekening mee dat je werkstukje mogelijk niet volledig klaar is en thuis afgemaakt moet worden.

Datum: maandag 31 augustus 2020 (19u-21u30)

Locatie: drafabGREEN, Beneluxlaan 7 - 8970 Poperinge

Prijs: € 50 per volwassene, € 25 per jongere tussen 10 en 18 jaar

Hiervoor krijg je:

- alle nodige gereedschappen en materialen; de punch naald kan je indien gewenst ter plekke aankopen voor € 8,50
- een borduurring
- professionele begeleiding
- een hapje en een drankje
- een leerrijke en gezellige workshop in een leuke setting


Deze workshop is momenteel volzet. Voorlopig beperken wij het aantal inschrijvingen tot 10 deelnemers in het kader van de maatregelen tegen corona. Wil je er ook graag bij zijn? Contacteer ons dan via mail of telefonisch om je naam op de wachtlijst te laten noteren in afwachting van verdere richtlijnen.

Inschrijving is definitief na betaling op rek no BE06 285 033 280 022 met vermelding van je naam + "Workshop Punch needle".