Workshop pyrografie 15/09/20

Pyrografie is een hippe techniek waarbij je tekst, versieringen of afbeeldingen in hout brandt. Al in de vroege oudheid werd deze volkskunst met primitieve gereedschappen uitgeoefend. IJzeren stiften met verschillende profielen werden verhit. Tegenwoordig zijn er gemakkelijk hanteerbare elektrische toestellen in de handel.

Eerst oefenen we met de houtbrandpen op een oefenblok en daarna maak je 1 of 2 werkstukken naar keuze.
Wij zullen zelf verschillende voorbeelden ter inspiratie voorzien, maar je mag gerust ook zelf een afbeelding, tekst of andere inspiratie meebrengen.

Voor deze workshop is geen ervaring nodig. Geschikt voor volwassenen en jongeren vanaf 10 jaar (onder begeleiding van een ouder/volwassene). Ook leuk om te doen als (groot)moeder-dochter duo!

Datum: dinsdag 15 september 2020 (19-21u30)

Locatie: drafabGREEN, Beneluxlaan 7 - 8970 Poperinge

Prijs: € 50 per volwassene, € 25 per jongere tussen 10-18 jaar onder begeleiding van een volwassene

Hiervoor krijg je:

- alle nodige gereedschappen en materialen om te gebruiken
- een oefenplankje en twee werkstukken
- professionele begeleiding
- een hapje en een drankje
- een leerrijke en gezellige workshop in een leuke setting

Voorlopig beperken wij het aantal inschrijvingen tot 10 deelnemers in het kader van de maatregelen tegen corona. Inschrijven is niet langer mogelijk, maar contacteer ons via mail of telefonisch om je naam op de wachtlijst te laten noteren in afwachting van verdere richtlijnen.

Inschrijving is definitief na betaling op rek no BE06 285 033 280 022 met vermelding van je naam + "Workshop Pyrografie".