Maak kennis met Hay

17/02/2022

Tuinmeubilair en decoratie van het Deense Hay vanaf nu verkrijgbaar bij drafabGREEEN

Hay: nieuw merk bij drafabGREEN

Hay is een Deens design merk dat, net als drafabGREEN, inzet op duurzame, kwaliteitsvolle producten: producten die lang meegaan en een minimale impact hebben op het milieu. Het merk richt zich op de productie van design dat betaalbaar, functioneel én mooi is, en past op die manier perfect in ons assortiment. Ze werken samen met bekende designers van over de hele wereld, zoals Ronan en Erwan Bouroullec, ontwerpers van de Palissade collectie.

De Palissade collectie bestaat uit diverse tuinmeubels, gekenmerkt door hun strakke lijnen en iconisch design. Verkrijgbaar in drie kleuren die perfect passen bij elke buitenomgeving. Kussens zijn optioneel en zorgen voor extra comfort.

Het merk staat bekend voor hun frisse blik op alledaagse objecten, zoals kleurrijk glaswerk, rietjes, lepels en kaarsen. Zo streeft Hay ernaar om design toegankelijk te maken voor iedereen, en volgens ons slagen ze daar volledig in!

Sinds kort kan je tuinmeubilair en decoratie van Hay vinden bij drafabGREEN. Kom al dat nieuws ontdekken in onze showroom of neem alvast een kijkje op onze webshop.

Ontdek de collectie 


Deel:

Voeg reactie toe