Nieuwe kleur outdoor meubilair

28/02/2022

Maak kennis met Cerise noire van Fermob

Het Franse outdoor merk Fermob staat gekend als kleurexpert. Het tuinmeubilair van Fermob is verkrijgbaar in maar liefst 23 kleuren, en elk jaar introduceert het merk één of meerdere nieuwe kleuren.

Dit jaar lanceert de outdoor meubelfabricant de kleur "cerise noir". Het is een purper-zwarte kleur die tegelijk sober en warm is. De kleur ademt een vintage vibe uit, die perfect aansluit bij de hedendaagse woontrends.

De kleur past goed bij andere natuurtinten, zoals het blauw van de zee of het groen van bomen en planten. Combineer bijvoorbeeld met donkerblauw (Bleu acapulco of Bleu abysse) of grijs (Gris orage) voor een stormachtig effect! 

Cerise noire biedt oneindig veel combinatiemogelijkeden, zowel met warme als met koude tinten. Wanneer je een meubel in deze kleur samenzet met een gele tint zoals Miel, krijg je een bijzonder zonnig en opbeurend effect. Met bloemen en planten in je tuin, samen met tuinmeubels en -accessoires in andere groentinten, creëer je een ware groene oase. In combinatie met Menthe Glaciale geeft het een bijzonder fris effect.

Heb je zin om je tuin op te frissen, maar ben je bang van té felle kleuren? Met een gekleurd tuinaccessoire zoals een outdoor kussen, bijzettafel, outdoor tapijt,  plantenbak of outdoor verlichting, kan je een subtiel kleuraccent toevoegen aan je tuin of terras, zonder dat het overheerst. Een dergelijk accessoire is ook snel gewisseld. Zo creëer je een trendy en levendig geheel.

Een echte vitamine-boost voor je tuin of terras!

Durf jij het aan?

Marijke - drafabGREEN team

Kom deze nieuwe en alle andere kleuren van Fermob ontdekken in onze showroom of neem alvast een kijkje naar een deel van het outdoor assortiment op onze website via onderstaande link:

Naar het outdoor assortiment van Fermob >>


Deel:

Voeg reactie toe