Stijlvol picknicken

29/06/2022

Een leuke picknick begint met stijlvolle accessoires

Stijlvol picknicken?

Of je nu 's middags in het park gaat lunchen of met vrienden gaat picknicken aan zee, alles wordt leuker als je het met zorg voorbereidt en de juiste accessoires meeneemt.

 

Wat neem je mee?

Uiteraard kan je niet de volledige inhoud van je keukenkast gaan meenemen. Kies voor lichte en niet breekbare potjes, glazen, en borden! Wij vinden alvast de acryl picknick reeks van Sagaform de ideale "compagnon de route". En laat je niet misleiden: deze glazen zien eruit als echt, dus je serveert er maar best een lekker glaasje wijn of non-alcoholische aperitief erin!

Hou het hoofd koel !
Wil je je dranken koel houden, dan is de koelstick zeker interessant. Gedaan met de lekkende ijsblokjes of natte draagtassen !
Geen plaats meer in de draagtas? Kies dan voor een heerlijk glas wijn of een mojito van One Glass in een individuele verpakking.

Jouw eigen plekje 

Ook op verplaatsing kan je je eigen coconnetje maken. Spreid je picknickkleed almaar uit ! En als je toch even uit de zon wil zitten, dan wordt de Miasun strandtent jouw schaduwrijke oase. Je kan er tot 4 personen onder schuilen en in een handomdraai is de tent terug opgeborgen na de picknick.

 


Tags:

Deel:

Voeg reactie toe