Verplaatsbaar windscherm in glas

03/02/2022

Uit de wind zitten met de Windblokker, ons mobiel windscherm

Last van veel wind op je terras of in je tuin? Met ons mobiel windscherm in glas, de Windblokker, kan je uit de wind zitten en genieten van het uitzicht in je tuin of terras, waar en wanneer jij het wil.

Zeker aan de zee is het niet gemakkelijk om altijd uit de wind te zitten. Daarom ontwikkelden wij de Windblokker, een verplaatsbaar windscherm voor terras of tuin dat dankzij de soepel draaiende wielen gemakkelijk wendbaar en verrijdbaar is. Zo creëer je windwering waar jij het wil.

Het mobiele windscherm kan ook gebruikt worden als zitbank: de zithoogte laat gemakkelijk toe om de bank aan te schuiven aan je terrastafel. De Windblokker bestaat in verschillende maten: een glazen windscherm van 1m breed1m50 breed en een hoekmodel. De windblokker hoek is mogelijk in afmeting 150 cm of 100 cm en heeft een glas in hoek. Dit hoekmodel kan aangevuld worden met de Windblokker 100 of 150 om de afscherming compleet te maken.

Het mobiele windscherm is een eigen ontwerp en fabricatie van drafabGREEN. De Windblokker wordt standaard uitgevoerd in wit of in zwart, maar kan ook in een RAL kleur naar keuze. Dankzij de frameloze uitvoering in glas wordt je uitzicht niet belemmerd. Als je net op zoek bent naar meer privacy, kan je ook opteren voor gezuurd glas. Met een outdoor zitkussen op maat kan je de zitbank nog verzachten voor extra comfort (opties tegen een meerprijs).

Er werd bij de uitvoering gekozen voor duurzame materialen zoals gehard glas, inox en afrormosia voor de zitbank.  Dankzij het gewicht van het verplaatsbare windscherm (235kg voor 100cm, 310kg voor 150cm) is de Windblokker beschermd tegen een windkracht van 88km/u of 9 beaufort (= storm). Let op: doordat de zitbank gevuld is met gewicht kan deze niet als opbergruimte, bv. voor kussens, gebruikt worden.

Benieuwd hoe de Windblokker er bij jou thuis zou uitzien? Bekijk hier onze realisaties.

 

Mobiel windscherm kopen?

Meer info kan je vinden via onderstaande link:

Naar onze mobiele windschermen >>


Deel:

Voeg reactie toe