Kamperen is hot!

14/07/2023

Deze dingen mogen niet ontbreken op jouw kampeertrip!

Kamperen is een geweldige manier om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en de schoonheid van de natuur te ervaren. Het is opvallend hoeveel mensen er deze zomer op uit trekken met de tent of met de camper en de hotelomgeving inwisselen voor de natuur. Dit wil uiteraard niet zeggen dat je hoeft in te boeten op comfort. Naast de basics zijn er nog enkele dingen die zeker niet mogen ontbreken op jouw kampeertrip!

Time to relax

Kamperen staat gelijk aan rust… Alles kan en niets moet… Op het tempo van de natuur… Comfortabel campingmeubilair kan een groot verschil maken in je kampeerervaring.
De Sphinx stoelen van Lafuma zijn ideaal om lekker in door te hangen en te genieten van een dutje of een goed boek. De stoel kan volledig worden dichtgeklapt, waardoor het amper plaats inneemt.

Ondek de Sphinx collectie

sphinx stoel

Santé op de congé

Wie vakantie zegt, zegt apéro! Ook aperitieven op de camping kan in stijl. De glazen van Sagaform zien er uit alsof ze van glas gemaakt zijn, maar vergis je niet! Deze glazen zijn gemaakt van harde kunststof en zijn ideaal om mee te nemen op reis.

Sagaform servies

Glas sagaform

Kokerellen in de buitenlucht

Niets is zo bevredigend als het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht. Met de Cobb kun je met behulp van de verschillende accessoires allerlei gerechten bereiden. Simpel, snel en gezellig… Lees de blog ‘waarom een Cobb in huis nemen’ en ontdek alle mogelijkheden van de Cobb. In het Campingkookboek vind je inspiratie voor de perfecte campinggerechten.

Ontdek de Cobb tafelbarbecue

 

Cobb

Aangepaste verlichting

Een betrouwbare bron van verlichting is cruciaal tijdens het kamperen. De draadloze Guidelight van Weltevree is een combinatie van een zaklamp en een lantaarn. De kop van de lamp kun je draaien en het licht kun je dimmen. De functionele lamp tover je in één, twee, drie om tot een gezellige sfeerlamp.

Meer info over de Guidelight

Guidelight

Zoek verfrissing

Op reis mag de zon natuurlijk niet ontbreken! Maar op het warmste moment van de dag gaan we toch graag op zoek naar wat verkoeling. Geen boom in de buurt waaronder je even in de schaduw kunt uitrusten? No problemo! Met de Miasun kun je overal schaduw creëren.

Ook een fris drankje, gekoeld in de Dull koeltas van Förlander, kan van pas komen op een hete zomerdag.

Miasun

Ziezo, met deze handige tools ben je helemaal klaar voor een luxueuze kampeertrip! 

Is kamperen niet echt jouw ding en gaat je voorkeur toch uit naar een vakantiehuisje?
Ook dan komen al deze spullen perfect van pas! 

 

Enjoy your trip!  

 

Manon, drafabGREEN


Deel:

Voeg reactie toe