Nieuw merk: Ferm Living

02/04/2021

Vanaf nu vind je het Deense merk Ferm Living ook bij drafabGREEN


Ferm Living meubels of interieur accesssoires kopen?

Wij zijn altijd op zoek naar leuke merken voor jullie. Zo zijn we al lang fan van het Deense Ferm Living. We zijn dan ook trots dat je dit merk vanaf nu bij ons kan vinden. 

 

Over Ferm Living

Ferm Living is een merk dat je wil inspireren om comfortabel te leven. In onze zoektocht naar betekenis en comfort, verlangen we allemaal naar een evenwichtig leven met ruimte voor chaos en rust, momenten van bezinning en tijden van vreugde. Een plek waar we onszelf kunnen zijn, de echte waarde van dingen kunnen inzien en ons thuis kunnen voelen. Gebaseerd op een passie voor authentiek design en Scandinavische eenvoud creëert Ferm Living producten die je helpen om thuis die rust en evenwicht te vinden.

 

De collectie 

De collecties van Ferm Living bestaan uit meubels, accessoires en verlichting, die tegelijk mooi en functioneel zijn, zodat je een ruimte kan creëren waar je je goed voelt. 

Zo nodigt de Desert loungestoel je uit tot ontspanning, binnen- of buitenshuis. Met z'n sierlijk frame, gemaakt van gepoedercoat staal, heeft het zeteltje een modernistische uitstraling. De zitting is verwisselbaar en is gemaakt van textiel op basis van gerecycleerd plastic dat tot  PET-garen wordt gesponnen. De Desert stoel is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen. 

Ook de plantenbakken van Ferm Living zijn uitgegroeid tot iconische stukken Scandinavisch design.

 

Kom eens kijken in de winkel naar deze (outdoor) lounge zeteltjes, hippe plantenbakken en andere interieur accessoires.

 

Maak nu een afspraak

 

Of neem alvast een kijkje naar de collectie op onze website via onderstaande link:

 

Naar de collectie van Ferm Living >>


Terug naar overzicht