Nieuwe collectie Zuiver

30/03/2021

Lente collectie: a breeze of home

Lente collectie van Zuiver

De Spring/Summer 2021 collectie van Zuiver eert de schoonheid van alledaagse dingen. Een viering van eenvoud. De zon die schaduwen op je muur creëert, de geur van bloemen je tuin, de zachte aanraking van je favoriete lounge stoel... Deze alledaagse momenten, waar we zo aan gewend zijn geraakt, zorgen er onbewust voor dat we ons op ons gemak voelen en definiëren ons thuisgevoel. Jouw thuis is veel meer dan een verzameling mooie voorwerpen, het is - nu meer dan ooit - de plaats waar het leven zich ontvouwt, een verzameling momenten.

In deze Zuiver SS21 collectie ontmoeten zand- en natuurlijke tinten, organische silhouetten en lijnen. Pure en eerlijke materialen zoals walnotenhout, glas en keramiek worden gecombineerd met innovatieve en slimme, high-tec materialen. Zoals de Albert kuip Coffee stoel, waarvan de kuip voor 42,5% uit koffieresidu bestaat! Bekijk zeker eens de video over deze stoel die je hieronder ziet.

drafabGREEN en Zuiver nodigen je uit om een stapje terug te doen en te genieten van de kleine dingen binnen en buiten. A breeze of home met deze nieuwe tijdloze designs.

 

Ontdek de collectie >>


Deel:

Voeg reactie toe