Beautytips voor jou en jouw badkamer

Onze tips om jouw badkamer om te vormen tot een aangename plek om te vertoeven

De badkamer, vaak een vergeten plekje als het op styling aankomt. We spenderen er nochtans heel wat tijd, dus waarom niet wat extra aandacht besteden aan deze ruimte? We geven je graag enkele tips hoe je jouw bad- of doucheritueel kunt transformeren tot een ware ervaring van luxe en comfort:

Orde en netheid

Alles begint bij orde en netheid! Een opgeruimde badkamer zorgt voor rust en harmonie. Investeer in opbergoplossingen zoals een handdoekrek om te voorkomen dat handdoeken rondslingeren. Gebruik mandjes om ondergoed en kousen te ordenen en zorg voor een gesloten wasmand.

Foto 1: Dora handdoekrek - Ferm Living
Foto 2: Rim handdoekhouder - Zone Denmark
Foto 3: Herman wasmand- Ferm Living

Mooi en ecologisch

Weg met al die flessen die de rand van het bad of de douche bezetten! Kies in plaats daarvan voor herbruikbare zeeppompen.  Het Deense merk Humdakin stimuleert het herbruiken van zeeppompen door navullingen aan te bieden. Het verkleint de afvalberg, je badkamer ziet er netjes uit én de producten zijn goed voor de mens en natuur. Alleen maar voordelen dus! 

Stijlvolle accessoires

Accessoires kunnen een wereld van verschil maken in de uitstraling van je badkamer. Voeg een vleugje luxe toe met een marmeren zeepschaaltje of gouden wandhaakjes. Deze kleine details kunnen de hele sfeer van de ruimte veranderen.

Foto 1: Oslo onderlegger - Humdakin
Foto 2: Curvature hook - Ferm Living
Foto 3: Blomus badkamercollectie

Kleurrijke accenten

Breng leven in je badkamer met kleurrijke accenten. Een opvallende badmat of kleurrijke handdoeken kunnen een kale ruimte direct opfleuren. 

Foto 1: Tiles badmat - Zone Denmark
Foto 2: Buddy kapstok - Umbra 
Foto 3: Lima handdoek - Remember 

Frisse geur

Zorg ervoor dat je badkamer altijd heerlijk ruikt met de geurstokjes van Maison Berger. Speciaal ontworpen om vochtige ruimtes, zoals de badkamer, fris en aangenaam te houden.

Ontspannende geluiden

Breng de rustgevende geluiden van de oceaan naar je badkamer met de Oceanbox van Relaxound. De zachte ruis van de golven zorgt voor ultieme ontspanning en helpt je volledig tot rust te komen tijdens je bad- of doucheritueel.

Met deze tips voelt jouw badkamermomentje zelfs op een gewone weekdag aan als een luxe-ervaring. Van orde en netheid tot milieubewuste keuzes en stijlvolle accessoires, alles draagt bij aan de sfeer in deze (belangrijke) ruimte.

Manon - drafabGREEN team


Deel:

Voeg reactie toe