Welkom bij drafabGREEN

Bij drafabGREEN hebben we een passie voor alles wat je huis en tuin mooi maakt: van tuinconstructies en tuinmeubilair, tot interieurmeubilair, decoratie en geschenken. Op onze website stellen we graag een deel van ons assortiment voor. Niet gevonden wat je zoekt? In onze showroom hebben we een ruimer aanbod en kan je terecht voor professioneel advies en maatwerk.
Laat je inspireren, online of in de winkel!

Om jullie de gelegenheid te geven om kerstversiering en cadeautjes te kopen, zullen wij extra open zijn op zondag 12 & 19 december en op maandag 20 december, in de namiddag. Op kerst- en oudejaarsavond sluiten we vroeger.

Meer weten

Klaar voor kerst

Bij drafabGREEN vind je alles om de kerstsfeer in huis te halen. Kerst staat in het teken van licht, warmte en lekker tafelen. Met onze kerstartikelen maak je het gezellig in huis, zet je de juiste sfeer aan tafel en de leukste cadeautjes onder de boom!

Ontdek onze kerstversiering
Kristalia
Nieuw merk

Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk dat sinds kort verkrijgbaar is bij drafabGREEN. Kristalia staat vooral bekend om verlengbare tafels die volledig personaliseerbaar zijn. Kom de stoelen en tafels ontdekken in de winkel of online!

Laat je inspireren
Deco & gifts

Webshop

Welkom op onze webshop. Hier kan je een groot deel van ons assortiment zien én bestellen. Verzending of afhaling: aan jou de keuze!

Deco & gifts

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op
Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Afhaling in de<br>winkel mogelijk

Afhaling in de
winkel mogelijk

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk