Welkom bij drafabGREEN

Bij drafabGREEN hebben we een passie voor alles wat je huis en tuin mooi maakt: van tuinconstructies en tuinmeubilair, tot interieurmeubilair, decoratie en geschenken. Op onze website stellen we graag een deel van ons assortiment voor. Niet gevonden wat je zoekt? In onze showroom hebben we een ruimer aanbod en kan je terecht voor professioneel advies en maatwerk.
Laat je inspireren, online of in de winkel!

Het is lente en het outdoor seizoen is volop in gang. We hebben onze showroom in een fris nieuw jasje gestoken. We stellen het graag vanop afstand aan jullie voor via deze korte virtuele voorstelling. Komen kijken? Wij zijn open (zonder afspraak)!

Naar de outdoor collecties
Cadeautje voor juf en meester
Cadeautips

Cadeautje voor juf en meester

Het einde van het schooljaar komt in zicht. Met onze tips voor een origineel cadeautje doe je jouw juf of meester zeker een plezier. In de winkel vind je ook leuke kaartjes.

Ontdek onze cadeautips
Windblokker
Verplaatsbaar windscherm

Windblokker

Altijd uit de wind zitten op je terras of in je tuin, aan de zee of in een open tuin? Dit mobiel windscherm verplaats je gemakkelijk. Zo creëer je windwering waar jij het wil. Bekijk hier de verschillende maten en kleuren

Ontdek de Windblokker
Deco & gifts

Webshop

Welkom op onze webshop. Hier kan je een groot deel van ons assortiment zien én bestellen. Verzending of afhaling: aan jou de keuze!

Deco & gifts

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op
Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Afhaling in de<br>winkel mogelijk

Afhaling in de
winkel mogelijk

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk