Welkom bij drafabGREEN

Bij drafabGREEN hebben we een passie voor alles wat je huis en tuin mooi maakt: van tuinconstructies en tuinmeubilair, tot interieurmeubilair, decoratie en geschenken. Op onze website stellen we graag een deel van ons assortiment voor. Niet gevonden wat je zoekt? In onze showroom hebben we een ruimer aanbod en kan je terecht voor professioneel advies en maatwerk.
Laat je inspireren, online of in de winkel!

Wij zijn terug open vanaf dinsdag 1 december! Kom ons in alle veiligheid een bezoekje brengen. Je kan ook nog steeds online bestellen en je bestelling afhalen of thuis laten bezorgen. Maak een afspraak om je tuin- of interieurproject te bespreken.

Contacteer ons
Lanceringsactie
Gratis geschenk

Lanceringsactie

Om de lancering van onze webshop te vieren, ontvang je gratis een shotje Gimber (20 ml) vol gezonde vibes bij je eerste webbestelling. Geniet ervan!

Ontdek
Online inspiratie
Laat je inspireren

Online inspiratie

Het is nog even niet toegelaten om onze showroom te bezoeken, maar online willen we jullie de komende weken blijven inspireren!

Onze tips
Deco & gifts

Webshop

Welkom op onze gloednieuwe website mét webshop. Hier kan je een deel van ons assortiment zien en bestellen. Verzending of afhaling: aan jou de keuze!

Deco & gifts

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van drie generaties. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op
Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Afhaling in de<br>winkel mogelijk

Afhaling in de
winkel mogelijk

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk