Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Winkel in Poperinge<br>+32 (0)57 30 00 41

Winkel in Poperinge
+32 (0)57 30 00 41

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk

Wij helpen jou graag bij de zoektocht naar het perfecte cadeau. Laat je inspireren en vind voor elk wat wils!

Ontdek de cadeautips

Kom kerstshoppen bij drafabGREEN! Een drukke agenda? Geen paniek! In de maand December zijn we enkele dagen extra open. Zo kun je zeker eens langskomen om een kijkje te nemen.

Openingsuren December

Geniet ook in de winter van jouw terras met de producten van Weltevree. Zak heerlijk door in de Fieldchair en houd je warm met het bijhorende schapenvel. Nu verkrijgbaar aan een mooie korting!

Meer info

December is de maand van het licht. En dat viert Fermob met een leuke actie. Bij aankoop van Fermob verlichting boven €149 ontvang je een gratis Fermob-accessoire t.w.v. €55.

Meer info

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op