Welkom bij drafabGREEN

Bij drafabGREEN hebben we een passie voor alles wat je huis en tuin mooi maakt: van tuinconstructies en tuinmeubilair, tot interieurmeubilair, decoratie en geschenken. Op onze website stellen we graag een deel van ons assortiment voor. Niet gevonden wat je zoekt? In onze showroom hebben we een ruimer aanbod en kan je terecht voor professioneel advies en maatwerk.
Laat je inspireren, online of in de winkel!

Wij maken plaats in onze showroom voor nieuwe collecties. Daarom geniet je in de maand januari van tal van acties op interieur accessoires en op expomodellen van interieur meubilair. Neem nu je favoriete stoel, tafel of zetel mee naar huis!

Meer info
Solden kerstdeco
Koopjes

Solden kerstdeco

Regen en wind buiten? Dan maken we het toch extra gezellig binnen! Koop nu kerstbomen, -verlichting & kerstdecoratie met 25% korting.

Naar outlet
Lanceringsaanbod
Gratis geschenk

Lanceringsaanbod

Om de lancering van onze webshop te vieren, ontvang je gratis een shotje Gimber (20 ml) vol met good vibes bij je eerste bestelling ... geniet ervan!

Ontdek hoe
Deco & gifts

Webshop

Welkom op onze gloednieuwe website mét webshop. Hier kan je een deel van ons assortiment zien en bestellen. Verzending of afhaling: aan jou de keuze!

Deco & gifts

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van drie generaties. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op
Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Afhaling in de<br>winkel mogelijk

Afhaling in de
winkel mogelijk

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk