Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Winkel in Poperinge<br>+32 (0)57 30 00 41

Winkel in Poperinge
+32 (0)57 30 00 41

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Maar ben je bang om te verdwalen in ons aanbod? Wij helpen jou graag met de zoektocht naar het perfecte cadeau...

Onze cadeautips

Nu het 's avonds vlugger donker wordt, maak je het in huis graag gezellig met sfeervolle verlichting. Daarom geven we 20% korting op de verlichting van Ferm Living. Actie geldig tot en met 30 september.

Ontdek de collectie

We zouden de zomer liefst zo lang mogelijk laten duren, maar nu is er geen ontkomen meer aan. De herfst is er, en daarmee ook het einde van een zalige zomerseizoen. Wij geven enkele tips hoe je jouw tuinmeubilair 'winterproof' maakt

Onze tips

Momenteel geniet je van 10% korting op alle tuinhout constructies (carports, bergingen, poolhouses en terrasoverkappingen) van Collstrop!

Ontdek

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op