Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Winkel in Poperinge<br>+32 (0)57 30 00 41

Winkel in Poperinge
+32 (0)57 30 00 41

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Maar ben je bang om te verdwalen in ons aanbod? Wij helpen jou graag met de zoektocht naar het perfecte cadeau...

Laat je inspireren

Heel de maand januari geniet je van kortingen op een selectie toonzaalmodellen. Kom langs in de winkel of ontdek alle promo's online.

Outlet producten

Joli pakt uit met mooie promo's op tafels, stoelen en zitkussens. Zo krijg je bij aankoop van 5 stoelen de zesde gratis OF geniet je van een luxe afwerking bij aankoop van een tafel.

Meer info

Heb jij na al dat feesten nood aan wat ontspanning? Verwen jezelf met een heerlijk warm bad én de verzorgingsproducten van Humdakin.

Ontdek Humdakin

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op