Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Winkel in Poperinge<br>+32 (0)57 30 00 41

Winkel in Poperinge
+32 (0)57 30 00 41

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Maar ben je bang om te verdwalen in ons aanbod? Wij helpen jou graag met de zoektocht naar het perfecte cadeau...

Laat je inspireren

Op zoek naar een geschikte afscheiding voor jouw tuin? Van 21 maart tot en met 30 april geniet je van 10% korting op alle tuinafsluitingen van Collstrop.

Ontdek de promo

Maak je terras terug ‘summerproof’! Na een natte herfst en een koude winter kan jouw buitenmeubilair een grondige opknapbeurt gebruiken! We geven je graag enkele tips bij het reinigen van jouw tuinmeubilair.

Onze tips

Bij drafabGREEN zijn we trots op design van eigen bodem. Naast Extremis, Joli, Royal Botania en Manutti komt er nog een Belgische topper bij! Sinds kort kun je in onze showroom nu ook Vincent Sheppard terug vinden.

Ontdek

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op