Welkom bij drafabGREEN

Bij drafabGREEN hebben we een passie voor alles wat je huis en tuin mooi maakt: van tuinconstructies en tuinmeubilair, tot interieurmeubilair, decoratie en geschenken. Op onze website stellen we graag een deel van ons assortiment voor. Niet gevonden wat je zoekt? In onze showroom hebben we een ruimer aanbod en kan je terecht voor professioneel advies en maatwerk.
Laat je inspireren, online of in de winkel!

Wij maken plaats in onze showroom. Daarom geniet je deze maand van kortingen tot -30% op een selectie toonzaalmodellen van interieur meubilair. Kom een kijkje nemen in onze showroom of kies online je favoriete zetel, stoel of tafel uit!

Naar de outlet

Workshops

Na de feestdagen is het hoog tijd om jezelf eens te verwennen. Geniet van een momentje me-time of quality time met vriendinnen tijdens één van onze workshops.

Ontdek het aanbod

Verlengbare tafels

Mooie herinneringen maak je aan tafel. Niet genoeg plaats aan de (feest)tafel voor heel de familie? Een tafel van Kristalia verleng je in een handomdraai!

Laat je inspireren
Deco & gifts

Webshop

Welkom op onze webshop. Hier kan je een groot deel van ons assortiment zien én bestellen. Verzending of afhaling: aan jou de keuze!

Deco & gifts

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op
Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Afhaling in de<br>winkel mogelijk

Afhaling in de
winkel mogelijk

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk