Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Winkel in Poperinge<br>+32 (0)57 30 00 41

Winkel in Poperinge
+32 (0)57 30 00 41

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Wij helpen jou graag met de zoektocht naar het perfecte cadeau. Wist je dat ook online bestellingen (gratis) van een mooie cadeauverpakking kunnen worden voozien?

Onze cadeautips
Zomerverlof
12 tem 17 augustus

Zomerverlof

De webshop en de winkel zijn gesloten van maandag 12 tot en met zaterdag 17 augustus. Op 20 augustus verwelkomen we jullie weer met een big smile!

VACATION TIME!

Sinds kort kun je bij drafabGREEN ook betalen met eco- en cadeaucheques van Edenred, Monizze en Pluxee. Opgelet: je kan enkel in onze winkel betalen met de cheques.

Ons assortiment

Welkom in Jardin Sauvage, een unieke plek waar je kunt deelnemen aan kookworkshops en meetings kunt organiseren. Deze realisatie van drafabGREEN is met z'n minimalistische look, houten bekleding en panoramische ramen perfect in harmonie met de natuur

Ontdek dit project

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op