Welkom bij drafabGREEN

Bij drafabGREEN hebben we een passie voor alles wat je huis en tuin mooi maakt: van tuinconstructies en tuinmeubilair, tot interieurmeubilair, decoratie en geschenken. Op onze website stellen we graag een deel van ons assortiment voor. Niet gevonden wat je zoekt? In onze showroom hebben we een ruimer aanbod en kan je terecht voor professioneel advies en maatwerk.
Laat je inspireren, online of in de winkel!

Het korten van de dagen brengt mooie avonden met zich mee. Maak het extra gezellig in je huis of tuin met sfeerverlichting, warme plaids, een (tafel)vuur en andere knappe accessoires.

Naar de webshop
Collstrop promotie
Actie

Collstrop promotie

Heb je plannen voor jouw tuin? Nu is hét moment om jouw project met ons te bespreken. Momenteel geniet je namelijk van 10% korting op houten constructies van Collstrop, zoals poolhouses en carports. Kom langs of laat je inspireren op onze website.

Ontdek onze tuinconstructies
Herfstcollecties
Nieuw merk

Herfstcollecties

Grijze en korte dagen zijn hét moment om thuis te cocoonen. Maak het gezellig in huis met warme sfeermakers uit onze nieuwe herfstcollecties, zoals deze kussens van Urban Nature Culture.

Ontdek de nieuwe collecties
Deco & gifts

Webshop

Welkom op onze webshop. Hier kan je een groot deel van ons assortiment zien én bestellen. Verzending of afhaling: aan jou de keuze!

Deco & gifts

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op
Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Afhaling in de<br>winkel mogelijk

Afhaling in de
winkel mogelijk

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk