Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Winkel in Poperinge<br>+32 (0)57 30 00 41

Winkel in Poperinge
+32 (0)57 30 00 41

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Wij helpen jou graag met de zoektocht naar het perfecte cadeau. Wist je dat ook online bestellingen (gratis) van een mooie cadeauverpakking kunnen worden voozien?

Onze cadeautips
Lenteschoonmaak
onderhoudstips

Lenteschoonmaak

Maak je terras terug ‘summerproof’! Na een natte herfst en een koude winter kan jouw buitenmeubilair een grondige opknapbeurt gebruiken! We geven je graag enkele tips bij het reinigen van jouw tuinmeubilair.

Onze tips

Lafuma Mobilier viert z'n 70'ste verjaardag en trakteert met een mooie cashback actie. Ontvang tot €70 korting bij aankoop van een Bayanne ligbed, een Sphinx relaxstoel of outdoor tapijt.

meer info

Welkom in Jardin Sauvage, een unieke plek waar je kunt deelnemen aan kookworkshops en meetings kunt organiseren. Deze realisatie van drafabGREEN is met z'n minimalistische look, houten bekleding en panoramische ramen perfect in harmonie met de natuur

Ontdek dit project

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op