Welkom bij drafabGREEN

Bij drafabGREEN hebben we een passie voor alles wat je huis en tuin mooi maakt: van tuinconstructies en tuinmeubilair, tot interieurmeubilair, decoratie en geschenken. Op onze website stellen we graag een deel van ons assortiment voor. Niet gevonden wat je zoekt? In onze showroom hebben we een ruimer aanbod en kan je terecht voor professioneel advies en maatwerk.
Laat je inspireren, online of in de winkel!

De zomer, het hoogtepunt van het outdoor seizoen, is bijna voorbij. Een selectie toonzaalmodellen mogen NU de deur uit, zodat jij er dit najaar nog van kan genieten! Ontdek ze in de winkel of online op onze outlet pagina.

Naar de outlet
Workshop agenda
Nieuwe data

Workshop agenda

Nu de vaccinatiecijfers stijgen en de regels versoepelen, kijken wij er naar uit om weer workshops te organiseren. Wij zijn bezig met het opnieuw plannen van workshops die geannuleerd werden door de corona-maatregelen, en van nieuwe workshops.

Ontdek de workshops
Windblokker
Verplaatsbaar windscherm

Windblokker

Altijd uit de wind zitten op je terras of in je tuin, aan de zee of in een open tuin? Dit mobiel windscherm verplaats je gemakkelijk. Zo creëer je windwering waar jij het wil. Bekijk hier de verschillende maten en kleuren

Ontdek de Windblokker
Deco & gifts

Webshop

Welkom op onze webshop. Hier kan je een groot deel van ons assortiment zien én bestellen. Verzending of afhaling: aan jou de keuze!

Deco & gifts

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op
Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Afhaling in de<br>winkel mogelijk

Afhaling in de
winkel mogelijk

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk