Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Winkel in Poperinge<br>+32 (0)57 30 00 41

Winkel in Poperinge
+32 (0)57 30 00 41

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Wij helpen jou graag met de zoektocht naar het perfecte cadeau. Wist je dat ook online bestellingen (gratis) van een mooie cadeauverpakking kunnen worden voozien?

Onze cadeautips

Dit najaar valt er heel wat nieuws te ontdekken bij drafabGREEN. Wij zijn erg blij dat wij het Belgische merk Ethnicraft kunnen toevoegen aan onze collectie! Ethnicraft specialiseert zich in massief houten meubilair met een etnische touch.

Ontdek

Mag het voor jou eens wat anders zijn dan de traditionele kerstversiering? Dan ben je bij drafabGREEN aan het goede adres. Elk jaar maken wij een selectie van originele kerstdeco om jou huis kerstproof te maken.

Ons assortiment

In oktober kon De Korf in Kortrijk officieel hun vernieuwde site openen. drafabGREEN bouwde dit strakke bijgebouw dat dienst zal doen als ontspannings- ruimte voor diverse leefgroepen. Een stijlvol, strak en minimalistisch resultaat!

Ontdek dit project

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op