Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Winkel in Poperinge<br>+32 (0)57 30 00 41

Winkel in Poperinge
+32 (0)57 30 00 41

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk

Geniet van 10% korting op alle tuinhout constructies (carports, bergingen, poolhouses en terrasoverkappingen) van Collstrop!

Meer info

Nu het 's avonds vlugger donker wordt, maak je het in huis graag gezellig met sfeervolle verlichting. Shop de verlichting van Ferm Living nu met 20% korting op onze webshop

Meer info

Heb je een passie voor decoratie, meubilair en interieur? Ben je daarnaast ook nog eens vlot, stipt en zelfstandig? Klik dan nu verder ...

Vacatures

Elke week biedt het merk Bolia 25% korting op een bepaald deel van de collectie interieur meubilair. Bestel nu jouw favoriete zetel, tafel, stoel, lamp of tapijt in een uitvoering naar keuze.

Ontdek de actie van de week

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op