Gratis verzending<br>vanaf € 75

Gratis verzending
vanaf € 75

Winkel in Poperinge<br>+32 (0)57 30 00 41

Winkel in Poperinge
+32 (0)57 30 00 41

Gratis geschenkverpakking<br>mogelijk

Gratis geschenkverpakking
mogelijk

Professioneel advies<br>en maatwerk

Professioneel advies
en maatwerk

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Wij helpen jou graag met de zoektocht naar het perfecte cadeau. Wist je dat ook online bestellingen (gratis) van een mooie cadeauverpakking kunnen worden voozien?

Onze cadeautips

2024 verwelkomt gedurfde kleuren, ambacht, kunst en biofilie. We gaan op zoek naar objecten die ons interieur een persoonlijke twist geven en hechten steeds meer belang aan duurzaamheid. Dit zijn enkele trends die we in 2024 mogen verwachten.

Trends 2024

De Uchiwa fauteuil van HAY is met z'n opmerkelijke look en omvang een echte eye-catcher in elke ruimte. Tot en met 31 maart geniet je van een mooie promo: Koop een Uchiwa fauteuil en krijg een voetsteun in dezelfde afwerking gratis.

Meer info

In oktober kon De Korf in Kortrijk officieel hun vernieuwde site openen. drafabGREEN bouwde dit strakke bijgebouw dat dienst zal doen als ontspannings- ruimte voor diverse leefgroepen. Een stijlvol, strak en minimalistisch resultaat!

Ontdek dit project

drafabGREEN

drafabGREEN is een familiebedrijf van de derde generatie. Met een team gemotiveerde medewerkers bouwden Michiel De Backer en partner Severien Mortier de huidige winkel uit tot een toonaangevende naam in de regio op het gebied van huis-en tuininrichting.

Lees meer

Kom langs in onze winkel

drafabGREEN is een sfeervolle concept store die elk seizoen nieuwe inspiratie biedt: ontdek onze expo met tuinconstructies en onze cosy corners met interieur accessoires en meubilair. Of maak een afspraak om jouw tuin- of interieurproject te bespreken.

Neem contact op