Retourneren en omruilen

Retourneren webshopbestellingen

 

We hopen natuurlijk dat je supercontent bent met je nieuwe aankoop, maar als je om bepaalde redenen toch niet helemaal tevreden bent met de artikelen, gelden de volgende stappen, zoals beschreven in onze algemene voorwaarden.

 

Bij beschadiging of defect

 

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet zo snel mogelijk en ten laatste binnen de 3 dagen worden gemeld door een mail te sturen naar helpdesk@drafabgreen.be met een foto van de beschadiging of een beschrijving van de tekortkoming. Wij laten je weten wanneer en hoe we je op onze kosten een vervangartikel of een waardebon kunnen bezorgen.


Zonder opgave van reden

 

Beantwoordt je bestelling om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de beste oplossing! Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons (schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing. Je kan daarvoor het modelformulier voor herroeping gebruiken, of een andere duidelijk geformuleerde verklaring.

 

Het modelformulier kan je hier terugvinden en verzenden naar helpdesk@drafabgreen.be.

 

Stuur het artikel in perfecte conditie (ongebruikt/onbeschadigd/geurloos) terug.

Stuur het artikel in de originele onbeschadigde verpakking (indien van toepassing) van het product zelf terug.

De kosten van het terugzenden van de artikelen zijn in dit geval voor jouw rekening. 

Zodra wij het retourpakket hebben ontvangen wordt de terugbetaling in orde gebracht. 


Je kan ervoor kiezen om een waardebon te ontvangen voor het totaalbedrag van je bestelling, of om het bedrag te laten terugstorten. Dit zal binnen enkele dagen na ontvangst van de artikelen gebeuren.

 

Omruilen

 

Het is niet mogelijk om artikelen om te ruilen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd voor een waardebon of een terugstorting van het aankoopbedrag (inclusief verzendingskosten), zoals hierboven omschreven. Als je een ander artikel wenst, dien je hiervoor zelf een nieuwe bestelling op onze webshop te plaatsen. Neem in elk geval contact met ons op, dan bekijken we samen de beste oplossing!

 

Uitzonderingen

 

drafabGREEN behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of de verpakking onzorgvuldig is geopend of beschadigd geraakt is. Gepersonaliseerde producten of zaken die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet teruggestuurd worden.

 

Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer info.