Let's celebrate summer!

Terugblik op onze zomerse opendeurdagen

De zomer is in aantocht en dat moet gevierd worden! En hoe konden we dat beter doen dan met een zomerse opendeur?! Van 27 april tot en met 1 mei brachten we bij drafabGREEN de zuiderse sfeer in onze showroom. Inspirerende decors, zonnige acties en een barbecue-demo om je vingers bij af te likken. Ook het zonnetje was af en toe van de partij. Kortom, alle ingrediënten voor de ‘perfect summer’!

Lente in onze expotuin

Het eerste lentegroen zorgde ervoor dat onze expotuin op z’n best stond!  Vaste collecties die we al jaar en dag verdelen proberen we steeds op een andere manier te presenteren, zodat er altijd iets nieuws valt te ontdekken.
Natuurlijk pronken we ook graag met enkele nieuwigheden zoals de Kodo lounge van Vincent Sheppard.

Cobb demo

Tijdens de Cobb-demo's deelden Pascal en Hilde hun ervaringen met de Cobb en verwenden ze jullie met verschillende hapjes die ter plaatse werden klaargemaakt. Wie zich heeft laten verleiden door hun enthousiasme en ook een Cobb kocht, kreeg er een gratis draagtas bij.

Toen nog niet overtuigd, maar nu wel?
Goed nieuws! Want nu krijg je bij aankoop van een Cobb een gratis Cobb-kookboekje boordevol inspirerende receptjes.  

Zonnige promo's

Bij een tuinfeest of een barbecue hoort een leuk servies. Met de Feast collectie van chef Ottolenghi breng je de zomer op tafel! Tijdens de opendeur zetten we dit servies extra in de kijker met een mooie promotie.

  • Aankoop €100 = gratis serveerschaal twv €87
  • Aankoop van 3 koffiekopjes = één gratis.

Geniet nog van deze actie zolang de voorraad strekt. 

Fotowedstrijd

Last but not least hielden we een fotowedstrijd. Wie een foto nam in ons zomers decor en deze postte op sociale media, maakt kans op een van de mooie prijzen: een Fermob Bistroset (twv €362), een petanqueset van Extremis en enkele 'ullewuppers' van eigen makelij. 

Bedankt aan alle deelnemers voor de fleurige creaties! 

We willen iedereen die is langsgekomen tijdens de opendeur enorm bedanken!
Hopelijk zijn jullie nu helemaal klaar voor de zomer! 

Tot de volgende! 

DrafabGreen

Deel:

Voeg reactie toe