Maak van jouw tuin een zomers paradijs

Creëer de perfecte zomersfeer in jouw tuin

De tuin is dé plek bij uitstek om te ontspannen en te genieten. Een rustig momentje voor jezelf of een gezellige avond in gezelschap van vrienden, bij goed weer is elke gelegenheid geschikt om naar buiten te trekken. We houden er dan ook erg van om onze tuin stijlvol in te richten en onze eigen touch eraan toe te voegen.

Mist jouw tuin, terrasje of balkonnetje nog wat gezelligheid? Met deze gouden tips creëer je de perfecte zomersfeer.

Verlichting

Het leukste aan de zomer zijn ongetwijfeld de lange zomeravonden. Het blijft langer licht waardoor we zoveel mogelijk tijd buiten spenderen. Ook wanneer de zon allang onder is, genieten we graag verder van de zomeravond. Want bij valavond wordt het pas écht gezellig. Met de juiste tuinverlichting verandert de tuin of het terras in een magische plek.

Praktische tuinverlichting

De Hoop lichtslinger van Fermob voorziet het terras en/de tuin van voldoende licht om comfortabel verder te tafelen als het donker begint te worden. Met de Fermob lighting-app kun je de lichttemperatuur en de intensiteit aanpassen aan de sfeer van het moment.

Decoratieve verlichting

Decoratieve verlichting speelt een cruciale rol bij het creëren van sfeer in de tuin. Tafelverlichting (bv Edison the mini) zorgt meteen voor gezelligheid en nodigt uit om ’s avonds rond de tuintafel te blijven zitten. Windlichten, kaarsen en fakkels zorgen dan weer voor een romantische en warme gloed. 

Albert lantaarn - Sirius
Dome move - Royal Botania
Buitenkaars - Mon Dada

 

Met de juiste tuinverlichting verandert de tuin of het terras in een magische plek.

Warme elementen

Het spel van bewegende vlammen zorgt sowieso voor instant gezelligheid. Kaarsen en lantaarns zijn dan ook een echte must-have in de tuin. In de zomer kan het ’s avonds flink afkoelen en dan is het altijd fijn om na de maaltijd nog even te blijven plakken rond een knetterend, warm vuurtje. 

Showcooking

Organiseer je een etentje en wil je jouw gasten op een originele manier verwennen? Wat dacht je dan van showcooking? Koken in het bijzijn van de gasten zorgt voor entertainment en een losse, ongedwongen sfeer. Met de Outdoor oven van Weltevree kun je pizzaatjes of ovengerechten prepareren. Ook de Cube vuurkorf van Höfats tover je met de bijhorende accessoires om tot een barbecue. En achterna blijf je natuurlijk gezellig zitten rond het vuur. 

Tafelhaard

Heb je een klein terrasje of balkonnetje en is er geen ruimte voor een vuurschaal? Dan is Spin van Höfats is de perfecte oplossing! Deze werveling van dansende vlammen creëert een romantische sfeer die wat doet denken aan een kampvuur. Daarbovenop geeft de Spin warmte waardoor je langer aan tafel kunt blijven zitten. 

Natuurlijke geluiden

Ritselende bladeren in de wind, een vogeltje die vrolijk zingt, een 'tjierpende' krekel... 
Niets zo rustgevend als natuurlijke geluiden in de tuin. Met een kabbelende fontein tover je je tuin of terras om tot oase van rust.
De strakke watertafels van Adezz bieden een perfect alternatief voor een vijver in je tuin of op je terras.

A touch of color

Voeg een vleugje kleur toe aan je tuin of terras voor een extra zomers en zonnig gevoel. Accessoires in een vrolijk kleurtje zorgen meteen voor een mediterrane sfeer op je terras. Met het fleurige Feast servies van Ottolenghi of het Mykonos collectie van Pomax breng je de zomer op tafel. Een fris slaatje of een heerlijke paellaschotel serveert dan ook prachtig in dit servies.  Gekleurde outdoor kussens, prachtige zonnevangers of flashy bloembakken... Bij drafabGREEN vind je allerlei decoratie om een speelse en unieke touch te geven aan jouw tuin of terras. 

Een aperitiefje, een hapje, een streepje muziek... via de outdoor muziekbox van Escape, en de sfeer zit goed!
Geniet van de mooie lente- en zomeravonden!

 

Manon - drafabGREEN


Deel:

Voeg reactie toe