Terrasoverkappingen en pergola's

Project Amfora - Poperinge

Bij restaurant Amfora in Poperinge kan je terecht voor een lekker hapje en drankje onder deze mooie terrasoverkapping van Brustor. De opstelling bestaat uit twee B-200XL overkappingen die met elkaar worden verbonden door een aluminium dakje op maat. Dankzij de geïntegreerde LED verlichting wordt het terras bij valavond aangenaam verlicht. De ingebouwde screens voorzien het terras overdag van schaduw en houden ’s avonds de koude wind buiten. De verwarmingselementen zorgen voor een aangename temperatuur. Zo kunnen de klanten langer genieten van het terrasseizoen.

 

Zowel de binnen- als buitenwand van de Brustor terrasoverkapping zijn bekleed met thermo es en aluminium panelen met het logo van het restaurant. Het verhoogde terras op maat uit padoek werd met onzichtbare b-fix clipsen bevestigd.

 

Als kers op de taart mocht drafabGREEN het gloednieuwe terras voorzien van meubilair. Er werd gekozen voor stijlvolle Rion armstoelen en Zebra bistrotafeltjes van het Italiaanse meubelmerk Fast. De vrolijke gele kleur van de huisstijl keert terug in de kussens.

 

Wil je advies over de inrichting van jouw terras of tuin? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren

Contact